Κάτω τα χέρια από το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 5/3 στα Πατήσια για τη συνέχιση της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Θοδωρής Πατσατζής

Τη συγκέντρωση οργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, ενώ συζητείται η κατάρτιση του νέου οργανισμού για το ενιαίο ΝΠΔΔ ΓΝΝΙ Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν το νοσοκομείο να εξακολουθεί να καλύπτει τις ανάγκες 1.000.000 ανθρώπων από τις γύρω περιοχές (πριν την κατάργηση του 7ου ΙΚΑ). Να συνεχίσουν να λειτουργούν και οι 108 κλίνες του νοσοκομείου, αλλά και όλα τα τμήματα και οι μονάδες του: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Γενικής Χειρουργικής, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Αναισθησιολογικό, Βιοπαθολογικό-Βιοχημικό, Ακτινοδιαγνωστικό, Φαρμακευτικό, Φυσικοθεραπευτικό, Επειγόντων Περιστατικών, Κατ’ Οίκον Νοσηλεία, Σταθμός Αιμοδοσίας, Εξωτερικό Νευρολογικό Ιατρείο και Μονάδες Μεταναισθητικής Φροντίδας, Ενδοσκοπική Χειρουργική, Ανακούφιση Πόνου και Κινητή Μονάδα Γλαυκώματος και Προληπτικής Οφθαλμολογίας.

Τέλος διεκδικούν την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ιατρών, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού καταρχήν από τους εργαζόμενους του 7ου ΙΚΑ και όσων παραπέρα χρειαστεί.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία