Παρεμβάσεις σε εφορίες

Φωτογραφία

Πετυχημένες παρεμβάσεις στις εφορίες αρκετών περιοχών της Αττικής, την Τρίτη 2/10, πραγματοποίησαν επιτροπές και συνελεύσεις γειτονιών, ενάντια στα χαράτσια και τα μέτρα που λεηλατούν τα εισοδήματά μας.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Η συγκεκριμένη μέρα είχε προταθεί σε συνάντηση της επιτροπής «Δεν χρωστάμε-Δεν πουλάμε-Δεν πληρώνουμε», ως μέρα κοινής δράσης στις εφορίες. Έτσι, παραστάσεις διαμαρτυρίας έγιναν στο Βύρωνα από την Ανοικτή Πρωτοβουλία Βύρωνα ενάντια στα χαράτσια, στη ΔΟΥ Περάματος από την Ανοικτή Συνέλευση Περάματος, στην εφορία Γλυφάδας από την Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας και από την Πρωτοβουλία Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ενάντια στα χαράτσια. Από τη Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων έγινε συμβολικός αποκλεισμός της Κ’ Εφορίας την Τρίτη 2/10, καθώς και της ΙΔ’ Εφορίας την άλλη μέρα.

Το επόμενο διάστημα σχεδιάζονται νέες δράσεις, για να σταματήσουμε τους εκβιασμούς κυβέρνησης και τρόικας ότι θα μας κόψουν το ρεύμα ή ότι θα μας κατασχέσουν τα σπίτια. Το μόνο που φοβούνται είναι τους συλλογικούς αγώνες μας. Να επιβεβαιώσουμε τους φόβους τους, σταματώντας τη φοροληστεία, ανατρέποντας τη συγκυβέρνηση και τις μνημονιακές πολιτικές.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία