Στάση εργασίας στο ΥΠΑΑΤ

Κινητοποίηση πραγματοποιεί ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Νομού Αττικής, την Τετάρτη, 19 Ιούνη. Οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΥΠΑΑΤ) θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας και θα συγκεντρωθούν στο κεντρικό κτίριο του ΥΠΑΑΤ, στην Αχαρνών.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.
Η κινητοποίηση αποφασίστηκε στην κοινή συνεδρίαση των συλλόγων εργαζομένων του ΥΠΑΑΤ, με σκοπό να υπερασπιστούν τη μισθοδοσία των εργαζομένων του εποπτευόμενου από το ΥΠΑΑΤ οργανισμού, ΕΛΓΟ (Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός). Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι, καθώς η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε στο πάγωμα των λογαριασμών του Οργανισμού.
 
Είναι σαφές ότι το ΥΠΑΑΤ, που έχει υπό την εποπτεία του αρκετούς Οργανισμούς όπως ο ΕΛΓΟ, μπορεί να είναι από τα υπουργεία που θα χτυπηθούν περισσότερο με απολύσεις, αν επικρατήσουν στο δημόσιο τακτικές του δόγματος «νόμος και τάξη» που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ο στόχος των δεκάδων χιλιάδων απολύσεων στο δημόσιο, που προβλέπουν οι συμφωνίες με τους δανειστές, δεν πρόκειται να επιτευχθεί αλλιώς.
 
Γι’ αυτό το λόγο τώρα είναι η ώρα να μας βρουν όλους τους εργαζόμενους στο ΥΠΑΑΤ και τους εποπτευόμενους οργανισμούς μπροστά τους οι κυβερνώντες. Να παλέψουμε από κοινού με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα για να ανατρέψουμε τα μνημόνια και την κυβέρνηση.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία