Το Rproject στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Τη δική του γωνιά και ιδιαίτερη παρουσία στην τριήμερη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ είχε και το rproject.gr.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Με ενημέρωση από τα τεκταινόμενα στη συνδιάσκεψη, βίντεο-συνεντεύξεις από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε στο ΣΕΦ, αποσπάσματα από τις ομιλίες αντιπροσώπων και φυσικά με πολλά σχόλια και απόψεις για τη διαδικασία, τα πολιτικά συμπεράσματα, τις θέσεις και τα οργανωτικά του ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλη προσέλευση είχε και το πάρτι που οργάνωσε το Rp το Σαββατόβραδο του τριημέρου της Συνδιάσκεψης (1/12).

Εκατοντάδες σύντροφοι και συντρόφισσες πέρασαν από το χώρο που είχε στήσει το Rp στον εξωτερικό χώρο της σάλας. Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε γνώμες και συζητήσαμε για την πολιτική συγκυρία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί-ές ήταν αυτοί που άφηναν στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να ενημερώνονται για τις πρωτοβουλίες του Rp ή για να στέλνουν ανταποκρίσεις και κείμενα από τις δράσεις των τοπικών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας: Ο κόσμος που αντιστέκεται στη λαίλαπα των μνημονίων μέσα από τα σωματεία του, τα κοινωνικά κινήματα, τις επιτροπές κατοίκων στις γειτονιές, τα εγχειρήματα αλληλεγγύης, από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει ο ανταποκριτής μας από κάθε μάχη του κινήματος και της Αριστεράς. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε να συμβάλουν όλοι.

Εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε την ενημέρωση και την πολιτική συζήτηση για όλα τα κρίσιμα ζητήματα των αγώνων και της Αριστεράς, πάντα από τη σκοπιά των συμφερόντων των εργαζομένων και της νεολαίας, σταθερά προσηλωμένοι στα αριστερά και ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ και με όραμα το σοσιαλισμό.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία