Στα 11 χρόνια ζωής της εφημερίδας γνωριστήκαμε με ένα μεγάλο κομμάτι από αγωνιστές και αγωνίστριες, παλέψαμε, σκεφτήκαμε μαζί. Θα θέλαμε η γιορτή της «Εργατικής Αριστεράς», που γίνεται το Σάββατο 3 Μάρτη, να είναι γιορτή για όλους μας, στις μεγάλες πολιτικές απαιτήσεις της περιόδου, μια βραδιά με ζωντανή μουσική, με παρέα και κέφι είναι πολύτιμη. Θα βρεθούμε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Κλείνουν – κιόλας – 11 χρόνια από την έκδοση του πρώτου φύλλου της «Εργατικής Αριστεράς». Σ’ αυτά τα 11 χρόνια και 262 φύλλα ζωής, η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας, προσπάθησε ν’ ανταποκριθεί σε δύσκολα – αλλά ελκυστικά συγχρόνως – καθήκοντα: Συμβολή στους αγώνες και τις ανάγκες των κινημάτων, ενίσχυση της κοινής δράσης της Αριστεράς, ανάδειξη των εργατικών, νεολαιίστικων και αντιρατσιστικών αντιστάσεων, επεξεργασία πολιτικών θέσεων από τη σκοπιά της μαζικής ριζοσπαστικής Αριστεράς, αναφορά στην πλούσια ιστορική παράδοση του επαναστατικού μαρξισμού.

 

Σ’ αυτά τα χρόνια γνωριστήκαμε με ένα μεγάλο κομμάτι από αγωνιστές και αγωνίστριες, παλέψαμε, σκεφτήκαμε μαζί. Θα θέλαμε η γιορτή της «Εργατικής Αριστεράς», που γίνεται το Σάββατο 3 Μάρτη, να είναι γιορτή για όλους μας, στις μεγάλες πολιτικές απαιτήσεις της περιόδου, μια βραδιά με ζωντανή μουσική, με παρέα και κέφι είναι πολύτιμη. Θα βρεθούμε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου, δίπλα στην Κηφισού). Υπάρχει χώρος στάθμευσης και μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς το μετρό (σταθμός Αγ. Αντωνίου). Θα είμαστε εκεί στις 9μμ.