«Βουλιάζουμε την Αθήνα»

Φωτογραφία

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), το Σάββατο 29 Ιούνη, στις 11.30, στην Αθήνα (συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στη βουλή).

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.
Στόχος της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι να βουλιάξει η Αθήνα από το κάλεσμά της για συμμετοχή στη διαδήλωση των εργαζομένων στους δήμους από όλη την Ελλάδα.
 
Οι εργαζόμενοι στους δήμους βλέπουν την επίθεση στην ΕΡΤ ως αφετηρία για την κλιμάκωση της επίθεσης της τρικομματικής κυβέρνησης με το κλείσιμο δεκάδων οργανισμών του δημοσίου, αλλά και Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. των δήμων. Γι’ αυτό το λόγο δηλώνουν έτοιμοι να οργανώσουν τη δική τους αντεπίθεση, δείχνοντας σε κυβερνητικούς εταίρους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και συνεταίρους (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) ότι τους περιμένει ένα καυτό καλοκαίρι κινητοποιήσεων.
Ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση του λαού, που προσπάθησε να επιβάλει η κυβέρνηση Σαμαρά με το κλείσιμο της ΕΡΤ, ώστε να περάσει, χωρίς να ανοίξει μύτη, τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα, δεν περνάει. Στο πλευρό τους ενάντια στη διάλυση του δημοσίου και των ΟΤΑ πρέπει να σταθούμε όλοι, βοηθώντας να γίνει πράξη το σύνθημα της κινητοποίησής τους: «Βουλιάζουμε την Αθήνα». 
 
Είναι ευκαιρία όλες οι ομοσπονδίες και τα σωματεία του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, που θα χτυπηθούν άμεσα από αποφάσεις σαν της ΕΡΤ, αλλά και αυτές του ιδιωτικού τομέα που ήδη βιώνουν από πρώτο χέρι τι σημαίνουν κλεισίματα και απολύσεις τέτοιου τύπου, να συντονίσουν την αγωνιστική τους δράση, ξεκινώντας από τη σύσκεψη που διοργανώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη, 20 Ιούνη, για κοινή αγωνιστική δράση και ενωτικούς αποτελεσματικούς αγώνες.
Το μήνυμα είναι σαφές. Μόνο όλοι μάζι, συντονισμένα, μπορούμε να τους κερδίσουμε.
Μόνο όλοι μαζί, με αγώνες διαρκείας, μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση.
 

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία