Τρομοκρατική επίθεση κατά συνδικαλιστή

Το στέλεχος του ΝΑΡ και πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων Εταιριών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Νίκο Γουρλά, έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι(;), οι οποίοι τα ξημερώματα της Τρίτης 18 Ιουνίου έβαλαν φωτιά στο ΙΧ αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα το όχημα του συνδικαλιστή να τυλιχτεί στις φλόγες.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.
Ο Νίκος Γουρλάς πρωτοστάτησε στη συγκρότηση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με την εργοδοσία στα καταστήματα του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», γεγονός που του κόστισε την απόλυσή του (ανακλήθηκε καθώς κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική) και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εργατικών αγώνων. 
Με τη στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά, η εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης έχουν γίνει καθεστώς. Αποτέλεσμα, κάποιοι που ενοχλούνται από τη δράση του Νίκου Γουρλά να έχουν αποθρασυνθεί και να προχωρούν σε μαφιόζικες επιθέσεις. Το οργανωμένο εργατικό κίνημα και η Αριστερά θα τους κάνει παρελθόν, μαζί με την κυβέρνησή τους και τις αντεργατικές πολιτικές των μνημονίων. 
 

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία