Αναβρασμός στα ΜΜΕ

Συνεχείς κινητοποιήσεις σε μια σειρά ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια πραγματοποίησαν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη δημοσιογράφοι και τεχνικοί, που εργάζονται στα ΜΜΕ.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Επικοινωνία», «Νίτρο 102,5», «Derti 98,6», στην εφημερίδα «Εξπρές» και στην ηλεκτρονική σελίδα «express.gr», οι ενώσεις του κλάδου, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ κατά περίπτωση, ζητάνε την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων αποδοχών σε δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς Τύπου και όλους τους εργαζόμενους. Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Flash» και στα τηλεοπτικά κανάλια, «Sunny TV» και «Sport TV», εκτός από τα δεδουλευμένα απαιτούν επίσης την τήρηση των δεσμεύσεων που είχαν πάρει οι εργοδότες απέναντι στους εργαζόμενους και την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

Το χορό των κινητοποιήσεων συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, με 24ωρη απεργία την Πέμπτη 1 Νοέμβρη, ενάντια στην απαξίωση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και τη συνεχιζόμενη προσπάθεια της διοίκησης να αναλάβουν ζώνες ενημέρωσης οι ιδιωτικές εταιρείες.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία