Εκδήλωση της «Ανυπότακτης Αθήνας» για το σχέδιο «Κλεισθένης»

Έχει ήδη κατατεθεί και ψηφίζεται το σχέδιο «Κλεισθένης» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 13/7.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατοπίζει το βάρος της κουβέντας στο δίλημμα «περισσότερη ή λιγότερη αναλογική», ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σχέδιο που αποτελεί συνέχεια του Καλλικράτη προωθώντας τις ιδιωτικοποιήσεις και την υποχρηματοδότηση στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Κίνηση «Ανυπότακτη Αθήνα» αναφέρει: «Με ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των πόρων και του αποφασιστικού ρόλου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης το σχέδιο Κλεισθένης έρχεται να ολοκληρώσει την αποσάθρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής μας και τις γειτονιές μας».
Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ομιλητής θα είναι το μέλος της ΚΕΔΕ Νίκος Σακούτης και η συζήτηση θα αφορά στην οργάνωση των αντιστάσεων ενάντια στις επικείμενες αλλαγές. Η μαζική παρουσία και η ενίσχυση εγχειρημάτων αντίστασης στις εφαρμοζόμενες πολιτικές θα κριθούν πολύ σημαντικές το επόμενο διάστημα.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία