Νέες κινητοποιήσεις των υγειονομικών

Με πρωτοβουλία των δυνάμεων της ριζοσπαστικής και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, η ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε κινητοποιήσεις την Τετάρτη 7 Απρίλη καθώς και την Πέμπτη 22 Απρίλη.
 

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Η 7η Απρίλη, παγκόσμια μέρα για την υγεία, θα είναι  ημέρα δράσης με πολύμορφες κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία και τις μονάδες υγείας και με συγκεντρώσεις που θα κληθούν να πάρουν μέρος οι υγειονομικοί και όλοι μας με καλέσματα σωματείων, κοινωνικών οργανώσεων κλπ. Στην κατεύθυνση αυτή να καλεστούν τα σωματεία της υγείας να οργανώσουν δράσεις στις μονάδες υγείας με ευρύτερα καλέσματα και το απόγευμα σε συνεργασία με την ΟΕΝΓΕ και να καλεστεί συλλαλητήριο στο υπ. Υγείας. Υιοθετήθηκε η πρόταση χωρίς το απογευματινό συλλαλητήριο.
Στις 22 Απρίλη η ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια και 5ωρη στάση εργασίας στην Αθήνα με συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλη και πορεία στο Υπουργείο Υγείας. Η πρόταση περιελάμβανε η κινητοποίηση να γίνει σε συνεργασία με την ΟΕΝΓΕ με τα αιτήματα του υγειονομικού κινήματος αλλά και την αντίθεση των συνδικάτων στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία