Η ηλεκτρονική παρουσία της «Εργατικής Αριστεράς» αναβαθμίζεται

Το Rproject.gr θα συνεχίσει να φιλοξενεί σημαντικό μέρος της αρθρογραφίας της, αλλά είναι πλέον «στον αέρα» και η επικαιροποιημένη και ανανεωμένη μορφή του dea.org.gr.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Εκεί μπορείτε να βρείτε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αρχείου της «Ε.Α». (όλα τα φύλλα των τελευταίων 10 χρόνων), ενώ πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε τον εμπλουτισμό του, κάνοντας διαθέσιμο το μεγαλύτερο δυνατό τμήμα όλης της ιστορίας της εφημερίδας. Ασφαλώς, θα μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ύλη κάθε νέου φύλλου της εφημερίδας, που θα αναρτάται ολόκληρη στα μέσα της μηνιάτικης κυκλοφορίας του.   
Όπως πάντοτε, μόνη πηγή οικονομικής στήριξής μας είναι οι αναγνώστες, οι φίλοι και οι σύντροφοι, που εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουμε χωρίς διαφημιστικά έσοδα ή τις «εξαρτήσεις» των αστικών ΜΜΕ από ιδιοκτήτες ή το κράτος. Στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που ζούμε, η οικονομική σας στήριξη είναι αναντικατάστατη για την προσπάθειά μας να συνεχίσουμε αυτήν τη διπλή προσπάθεια: έκδοσης ενός πολιτικού εντύπου που διακινείται στους συλλογικούς χώρους αλλά και συντήρησης κι ενημέρωσης ενός πολιτικού σάιτ ελεύθερα προσβάσιμου σε όλους τους αναγνώστες. 
Στα πλαίσια των αλλαγών που δρομολογήσαμε το τελευταίο διάστημα, πλέον προσφέρουμε και μια νέα δυνατότητα στους συνδρομητές μας. Παίρνοντας υπόψη τις νέες αναγνωστικές συνήθειες, αλλά και ως ευχαριστώ για την οικονομική στήριξη, δίνουμε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ανάγνωσης κάθε νέου φύλλου σε υπολογιστή, smartphone ή tablet. Την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, που σταθεροποιούμε ως μέρα κυκλοφορίας της «Ε.Α.», μπορείτε να την έχετε στη συσκευή σας. Εκτός από το «διαδικτυακό ξεφύλλισμα» της έντυπης μορφής μέσω link, οι ηλεκτρονικοί συνδρομές παραλαμβάνουν στη συσκευή τους αρχείο epub, για ηλεκτρονική ανάγνωση στις οθόνες τους.  
Η «Ε.Α.» επί 20 χρόνια προσπαθεί να είναι η «φωνή» των εργατικών αγώνων, της νεολαιίστικης αμφισβήτησης, της αντιρατσιστικής δράσης, της φεμινιστικής αντίστασης, των επαναστατικών μαρξιστικών ιδεών, της ιστορίας του κινήματος, των διεθνών αντιστάσεων, της αντικαπιταλιστικής αριστερής πολιτικής.     
Σας καλούμε να γραφτείτε συνδρομητές, για να παραλαμβάνετε κάθε νέο φύλλο -στο σπίτι ή στη συσκευή σας- και για να στηρίξτε πιο «σταθερά» οικονομικά την συνέχεια αυτή της προσπάθειας.  

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία