Εργατική Σύσκεψη του Κόκκινου Δικτύου

Φωτογραφία

Η εργατική σύσκεψη του ΚΔ που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 31/10 το απόγευμα στην Αθήνα, αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα, λόγω των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων (στην Αθήνα 6 μ.μ. στα Προπύλαια). Θα ανακοινωθεί νέα μέρα στο rproject.gr/agenta

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
επιμέλεια: Θοδωρής Πατσατζής

Μετά το απεργιακό κύμα του Σεπτέμβρη σε όλους τους εργασιακούς χώρους προκύπτουν ερωτήματα. Μπορούμε να νικήσουμε; Ποιος ο ρόλος της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας; Είναι εφικτή μια απεργία διαρκείας ή χρειαζόμαστε άλλες μορφές κινητοποιήσεων; Σε τι χρησιμεύουν οι επιτροπές αγώνα;

 

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι κρίσιμο να συζητηθούν και να απαντηθούν, για να μπορέσουμε από καλύτερη θέση να οργανώσουμε τους αγώνες και τις δραστηριότητες μας σε κάθε χώρο. Πολύ περισσότερο ενόψει και της γενικής απεργίας στις 6 Νοέμβρη, αλλά και καθώς εργατικοί αγώνες επιμένουν και εκτυλίσσονται σε πολλούς χώρους.

Αντικείμενο συζήτησης επίσης είναι και η πολιτική κάλυψη που χρειάζονται οι αγώνες του εργατικού κινήματος, σε μια περίοδο απαιτητική και πιεστική για την Αριστερά, και επίσης για ενιαία συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά θα εξετάσουμε στη Συζήτηση-σύσκεψη που διοργανώνει το Κόκκινο Δίκτυο, την Πέμπτη 31 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα, στον τρίτο όροφο της ΕΣΗΕΑ.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία