Η ΔΕΑ οργανώνει το φετινό της κάμπινγκ από την Τετάρτη 23/7 έως την Πέμπτη 31/7 στο κάμπινγκ Mani Beach στο Γύθειο, στην εξαιρετική παραλία του Μαυροβουνίου.

Θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να συζητήσουμε πάνω στις βασικές ιδέες του μαρξισμού, συνδυάζοντάς το παράλληλα με τις διακοπές και την ψυχαγωγία. Οργανώνονται προβολές ταινιών, παιχνίδια, και όπως πάντα θα μας περιμένει ένα πλούσιο βιβλιοπωλείο.
Από πλευράς κόστους, παίρνοντας υπόψη και τις ασφυκτικές οικονομικές πιέσεις που υπάρχουν στον κόσμο μας, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα πολύ δελεαστικό πακέτο. Στην τιμή των 95€ συμπεριλαμβάνονται τα δρομολόγια με πούλμαν (από Αθήνα με επιστροφή), η διαμονή (8 διανυκτερεύσεις) και η κάρτα συμμετοχής που δίνει προνομιακές τιμές σε κάποια βασικά είδη του μπαρ, του εστιατορίου και του μίνι μάρκετ του κάμπινγκ. Προβλέπεται και μειωμένο κόστος στο πλήρες πακέτο συμμετοχής (80€) για μαθητές/ριες, φοιτητές/ριες και άνεργους/ες. Για κλείσιμο συμμετοχής και πληροφορίες, στο τηλέφωνο 210-3306286.