νεολαία

Για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Resist Reclaim Revolt Camping. Ένα κάμπινγκ που τα προηγούμενα χρόνια μας γέμισε όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Από το Γύθειο μέχρι την Πρέβεζα και από την  Εύβοια μέχρι την Κεφαλονιά το Resist Reclaim Revolt Camping ταξιδεύει κάθε χρόνο για να γίνει ένα σημείο συνάντησης, συζήτησης, διασκέδασης και φυσικά ξεκούρασης.
 

Το Camping Resist Reclaim Revolt ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του για το 2022, από τις 27 Ιουλίου εώς τις 3 Αυγούστου στο Camping Marmaras, στη Χαλκιδική. Για άλλη µια χρονιά, το καθιερωµένο Camping που οργανώνει το rproject.gr, θα είναι µία ευκαιρία συνάντησης, ξεκουράσης και πολιτικής συζήτησης µέσα στο καλοκαίρι.
 

Το Camping Resist Reclaim Revolt ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του για το 2022, από τις 27 Ιουλίου εώς τις 3 Αυγούστου στο Camping Marmaras, στη Χαλκιδική. Για άλλη μια χρονιά, το καθιερωμένο Camping που οργανώνει το rproject.gr, θα είναι μία ευκαιρία συνάντησης, ξεκουράσης και πολιτικής συζήτησης μέσα στο καλοκαίρι.
 

Η ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να μιλήσει για την επίθεση στο πανεπιστήμιο, πρέπει να μιλήσει για την αναγκαία ενότητα των σχημάτων της ριζοσπαστικής αριστεράς και την υπέρβαση του κατακερματισμού αλλά πρέπει να μιλήσει και για τον αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τους πολεμικούς εξοπλισμούς, για τον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια και τη φτώχεια, για τον αγώνα υπεράσπισης της δημόσιας υγείας και παιδείας.

Απέναντι στη νεοφιλελεύθερη επίθεση που δέχεται το δημόσιο και δωρεάν πανεπιστήμιο, είναι αναγκαία η μέγιστη συσπείρωση των πολιτικών δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς μέσα στις σχολές και ο ενιαίος και μαζικός αγώνας απέναντι σε αυτές τις πολιτικές

Με το νομοσχέδιο Κεραμέως -Χρυσοχοΐδη να έχει πλέον ψηφιστεί διανύουμε μια περίοδο όπου το φοιτητικό κίνημα προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και να προετοιμαστεί για την πραγματική αντιπαράθεση με το νομοσχέδιο στην εφαρμογή του όταν θα ανοίξουν οι σχολές.