Κάμπινγκ ΔΕΑ

Οπως είναι ήδη γνωστό, το φετινό κάμπινγκ της ΔΕΑ οργανώνεται από την Τετάρτη 23 Ιούλη μέχρι και την Πέμπτη 31 Ιούλη και θα φιλοξενηθεί στο κάμπινγκ «ManiBeach» στο Γύθειο (τοποθεσία Μαυροβούνι).

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Έχουν ξεκινήσει ήδη να συγκεντρώνονται οι συμμετοχές από διάφορες περιοχές (από την Πρέβεζα και την Κοζάνη ως την Καλαμάτα και την Κρήτη). Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τις συζητήσεις που έχουν προγραμματιστεί, που είναι οι εξής:
1) Η κεντρικότητα της εργατικής τάξης
2) 100 χρόνια από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο
3) Δέκα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΕΑ
4) Το ΕΑΜ και η Αντίσταση
5) Πώς ανέβηκαν οι ναζί στην εξουσία
6) Η μαρξιστική παράδοση στην πάλη ενάντια στο σεξισμό
Εκτός από τις συζητήσεις θα λειτουργεί στο πλαίσιο του κάμπινγκ ένα πλήρες βιβλιοπωλείο με δεκάδες τίτλους βιβλίων από την παράδοση και την ιστορία της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος αλλά και λογοτεχνίας. Θα γίνουν επίσης προβολές ταινιών, προγραμματίζονται τουρνουά παιχνιδιών, πάρτι και βραδιές με ζωντανή μουσική. 
Το πακέτο συμμετοχής είναι αρκετά οικονομικό, παίρνοντας υπόψη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας: 95 ευρώ, που συμπεριλαμβάνει 8 διανυκτερεύσεις, μετακίνηση με πούλμαν από Αθήνα και κάρτα συμμετοχής με προνομιακές τιμές σε είδη μπαρ, εστιατορίου και μίνι μάρκετ του κάμπινγκ. Προβλέπεται και μειωμένο πακέτο (80 ευρώ) για μαθητές, φοιτητές και άνεργους-ες.
Η αναχώρηση από την Αθήνα με πούλμαν έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23/7 στις 8.30 π.μ. από το Σταθμό Λαρίσης. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, στο τηλέφωνο 2103306286.

 

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία