Κάμπινγκ Νεολαίας

Φωτογραφία

Το φετινό Κάμπινγκ Νεολαίας, που οργανώνει η ΔΕΑ, θα γίνει στην Κεφαλονιά, στο Camping Argostoli, από τις 27 Ιούλη ως τις 4 Αυγούστου.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής (μετακίνηση, διαμονή, εκπτωτική κάρτα) είναι 115 ευρώ και για άνεργους, φοιτητές, μαθητές 95 ευρώ. Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με δικό τους μέσο, το κόστος συμμετοχής είναι 70 ευρώ και για άνεργους, μαθητές, φοιτητές 55 ευρώ.
Στο φετινό κάμπινγκ θα συζητήσουμε για την παράδοση του Ενιαίου Μετώπου (την πολιτική της Τρίτης Διεθνούς, αλλά και τις συζητήσεις της δεκαετίας του ’30), για την ιστορική διαδρομή της Διεθνούς Σοσιαλιστικής Τάσης (IST), για τον πρώτο γραμματέα του ΚΚΕ, Παντελή Πουλιόπουλο, για τη στάση της Αριστεράς απέναντι στην Ευρωπαϊκή  Ένωση, για την ιστορία του βραζιλιάνικου Κόμματος Εργατών (PT) και τη μετάλλαξή του, για τη συγκρότηση και τα περιεχόμενα των Νέων ΣΥΡΙΖΑ, για την ιστορική διαδρομή των διαφορετικών ρευμάτων της Αριστεράς.
Θα είναι μια καλή ευκαιρία να γεμίσουμε μπαταρίες, να διασκεδάσουμε συλλογικά και να συζητήσουμε για ιστορικά ζητήματα, χρήσιμα για το κίνημα και την Αριστερά σήμερα.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία