Ο Λοβέρδος, οι παρατρεχάμενοι και το «κόμμα» των υποκινητών

Φωτογραφία

«Καλώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά την οργάνωση του κόμματος που διοργάνωσε την αντισυγκέντρωση υβριστών και τραμπούκων σε συγκέντρωση που οργάνωσα την περασμένη Τρίτη στην Αγία Παρασκευή για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα για την εκλογή του Β. Βενιζέλου. Εδώ δεν υπάρχει το ψευδοάλλοθι ότι τάχα οι εκδηλώσεις αναφέρονται στην Υγεία, άρα και στο κυβερνητικό έργο. Πρόκειται για μια 100% εσωτερική δημόσια λειτουργία του Κινήματος, και επομένως επρόκειτο για μια κατά κυριολεξία τραμπούκικη συγκέντρωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να την καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο». Α. Λοβέρδος

 

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Αντώνης Καραβάς

Ο κ. Λοβέρδος, με τη στήριξη των φίλων του από τα δημόσια και τα ιδιωτικά ΜΜΕ, επιχειρεί να προβοκάρει τις εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στα Μνημόνια, και ειδικότερα την επιτροπή αγώνα εργαζομένων του Ερυθρού ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου, ως κομματικές και υποκινούμενες από τους «Συριζαίους» και τη «Λίτσα»… Τον κατανοούμε απόλυτα: Η φιέστα του ματαιώθηκε, και μαζί αποκαλύφθηκαν οι διακομματικοί (και διαχρονικοί) παράγοντες του ερυθροσταυρίτικου κατεστημένου που μεθοδεύουν την ιδιωτικοποίηση του νοσοκομείου.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης, καθώς και η ίδια η εκδήλωση του κ. Λοβέρδου, ήταν άγνωστη, καθώς οργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα (και βέβαια με τους ανάλογους μπράβους). Γι’ αυτό είναι ψευδοάλλοθι να ισχυρίζεται ότι άλλο να είσαι υπουργός Υγείας και άλλο να είσαι… ΠΑΣΟΚ, ότι άλλο είναι να κάνεις κυβερνητικό έργο (καταστροφής της δημόσιας υγείας) και άλλο να στηρίζεις τον Βενιζέλο που υλοποιεί στην πρώτη γραμμή τα Μνημόνια.

Άραγε, αφού ήταν «μια 100% δημόσια λειτουργία του κινήματος», τι δουλειά είχαν στην εκδήλωση η διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ερυθρού και τα δύο μέλη της ΔΑΚΕ του σωματείου, αλλά και η πρόεδρος του Σωματείου, που, κατά τα άλλα, διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ;

Όσο για το «κόμμα» που οργάνωσε την υποδοχή του υπουργού στο μπαρ της Αγ. Παρασκευής, είναι πολύ γνωστό στον κ. Λοβέρδο. Είναι το «κόμμα» των εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, που αντιστέκονται στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του νοσοκομείου και στη συντριβή των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Είναι το «κόμμα» των λαϊκών συνελεύσεων, που αντιστέκονται στη διάλυση του ΕΣΥ και των ασφαλιστικών ταμείων και στον αργό θάνατο που τους επιβάλλεται. Είναι το «κόμμα» της νεολαίας και των ανέργων, που αντιστέκονται στο μαύρο μέλλον που φτιάχνεται για αυτούς χωρίς αυτούς. Κι αυτό το «κόμμα» είναι πολύ μεγάλο και είναι παντού: στις γενικές απεργίες, στις καταλήψεις, στις πλατείες, στις παρελάσεις, στις απανταχού ανά τον κόσμο δημόσιες εμφανίσεις των μνημονιοφρουρών του ΠΑΣΟΚ. Είναι το «κόμμα» των εργαζομένων και του λαού. Και θα υπάρχει, θα μεγαλώνει και θα αντιστέκεται όσο ο κ. Λοβέρδος και οι όμοιοί του θα κλέβουν τους μισθούς, τις συντάξεις και τις ζωές μας.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία