Προετοιμάζοντας την πανεργατική απεργία

Φωτογραφία

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της Γενικής Απεργίας, σε μια σειρά εργατικούς χώρους, με πρωτοβουλία μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, ανένταχτων αγωνιστών και συναγωνιστών της Αριστεράς, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και συζητήσεις, για να ξεδιαλύνουμε πώς μπορούμε να αντισταθούμε στα σκληρά μέτρα των μνημονίων. Ποια πρέπει να είναι τα αιτήματά μας και πώς μπορούμε να οργανώσουμε πιο αποτελεσματικά τους αγώνες μας.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΥΠΑΑΤ και τους εποπτευόμενους φορείς θα πραγματοποιήσει συζήτηση, με θέμα «Τα νέα αντεργατικά μέτρα της συγκυβέρνησης, η επίθεση στον κλάδο μας, ποια είναι η απάντηση της Αριστεράς», τη Δευτέρα 24/9, 1μμ, στην αίθουσα της ΠΟΓΕΔΥ (Αχαρνών 2, 1ος όροφος). Ομιλητές θα είναι ο Αποστόλης Καψάλης (επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) και η Μαρία Μπόλαρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα 25/9 στον ΟΑΕΕ από την Αριστερή Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων στον ΟΑΕΕ, με ομιλητές τον Αντώνη Καραβά, μέλος της 5μελούς επιτροπής ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, και τη Μαρία Μπόλαρη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ .

Τέλος η Πρωτοβουλία Εργαζομένων Ερυθρού θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση, συζήτηση την Πέμπτη 20/9, στις 12.30 μμ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, με θέμα: «Η αντίσταση μας στα νέα μνημόνια της συγκυβέρνησης, στην επίθεση στη δημόσια υγεία και στα δικαιώματα των υγειονομικών». Στη συζήτηση θα παρέμβουν: ο Δημήτρης Στρατούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Romin Khan, από το  συνδικάτο δημοσίων υπαλλήλων Γερμανίας Ver.di (για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας), η Όλγα Κοσμοπούλου , Εκτελεστική Επιτροπή ΟΕΝΓΕ, ΑΡΣΙ, η Ιωάννα Γαιτάνη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, και ο Andreas Hesse, Ver.di (για την τρίμηνη απεργία στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Βερολίνου Charité).

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία