Πρωτοβουλίες για 17 Γενάρη

Σωματεία του ιδιωτικού τομέα, αλλά και παρατάξεις της Αριστεράς σε μια σειρά χώρους ακόμη και του δημοσίου παίρνουν πρωτοβουλία για να απλωθεί το μήνυμα της μαζικής συμμετοχής στην παναττική απεργία, αλλά και να διευρυνθεί σε χώρους του δημοσίου.

Συντάκτης
.

Ανακοινώσεις συμμετοχής στην απεργία έχουν βγάλει το ΣΕΤΤΕΑ και ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ΕΘΝΟDATA. Το ΣΕΤΤΕΑ πραγματοποιεί εξορμήσεις αυτές τις μέρες σε καταστήματα των ΕΛΤΑ-Ταχυμεταφορές.

Σε στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, η ΔΟΕ καλεί σε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Το Συντονιστικό ενάντια σε εφεδρεία και μισθολόγιο έκανε παρέμβαση στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης της ΓΣΕΕ, απαιτώντας να πάρουν αποφάσεις για διεύρυνση της απεργίας. Παρέμβαση αντίστοιχη στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ έκανε η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Ανακοινώσεις με τις οποίες καλούν τα σωματεία τους και τις Ομοσπονδίες τους να κηρύξουν απεργία στις 17 του Γενάρη έχουν βγάλει η Αριστερή Ενωτική Κίνηση ΟΑΕΕ και η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο νοσοκομείο Πατησίων. Στον ΟΑΕΕ θα γίνει για αυτό το σκοπό και εξόρμηση της παράταξης την Πέμπτη 12/1.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία