Στην τελική ευθεία για το camping νεολαίας της ΔΕΑ

Πλησιάζουν οι μέρες για το camping νεολαίας της ΔΕΑ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βαθύ Γυθείου από τις 28 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Το camping νεολαίας της ΔΕΑ αποτελεί μια ευκαιρία όχι μόνο για οικονομικές διακοπές (καθώς πλέον για τους/τις περισσότερους/ες από εμάς οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν γίνει πολυτέλεια), αλλά και για πολιτικές συζητήσεις, διασκέδαση και χαλάρωση. Όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθούν θεματικές συζητήσεις, workshops, συνελεύσεις, αλλά και παιχνίδια στην παραλία, πάρτι, γλέντια και προβολές ταινιών.
Ο πρώτος θεματικός κύκλος πολιτικών συζητήσεων για φέτος έχει να κάνει με την ιστορία της ΔΕΑ, τη φυσιογνωμία της και τις πολιτικές της επιλογές σε κρίσιμες συγκυρίες του κινήματος. Θα είναι μια ευκαιρία για τους φίλους της οργάνωσης να γνωρίσουν καλύτερα τη ΔΕΑ και την πολιτική διαδρομή που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα.
Ο επόμενος κύκλος συζητήσεων αφορά το ζήτημα της Παλαιστίνης. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε μέσα από τις εκδηλώσεις τα ιστορικά στοιχεία και τις ιδιαιτερότητες του Παλαιστινιακού ζητήματος, αλλά και να ανοίξει ένας διάλογος σχετικά με την ανάγκη για τη δημιουργία ενός πλατιού ενωτικού κινήματος αλληλεγγύης.
Ταυτόχρονα θα υπάρχουν workshops και εκδηλώσεις για τον αντισεξισμό, το φεμινιστικό κίνημα που αναπτύχθηκε στην Ισπανία, αλλά και για τα φοιτητικά, τον απολογισμό του κινήματος για τον νόμο Γαβρόγλου και σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Φυσικά παράλληλα θα υπάρχουν προβολές ταινιών, τουρνουά τάβλι και σκάκι, παιχνίδια στην παραλία, ρεμπέτικα γλέντια και πάρτι. 
Σας περιμένουμε όλες και όλους να συζητήσουμε, να διαβάσουμε, να διασκεδάσουμε και να προετοιμαστούμε για τους αγώνες της χρονιάς που έρχεται.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία