Υγειονομική βόμβα είναι ο Λοβέρδος

Φωτογραφία

Ξεκίνησαν με τον κανιβαλισμό απέναντι στις μετανάστριες-θύματα καταναγκαστικής πορνείας και, όταν η πλειοψηφία των οροθετικών που συνελήφθησαν αποδείχθηκαν Ελληνίδες, ο πόλεμος επεκτάθηκε σε όλες της «γης τις κολασμένες».

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Κατερίνα Παρδάλη

Η υπόθεση με τις οροθετικές ιερόδουλες σηματοδοτεί «πόλεμο κατά των φτωχών»

 

Άφωνες/οι μείναμε τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές από τα προεκλογικά «κατορθώματα» της συγκυβέρνησης του μνημονίου και των απαράδεκτων –έως εγκληματικών– Λοβέρδου και Χρυσοχοΐδη. Υλοποιώντας στην ουσία τη φασιστική ατζέντα, το υπουργείο Υγείας μαζί με το «Προστασίας του Πολίτη» (δηλαδή την αστυνομία) και δυστυχώς με την κάλυψη της ηγεσίας των γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) ξεπέρασαν κάθε όριο. Συνέλαβαν και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία πρώτα μιας νεαρής Ρωσίδας ιερόδουλης και μετά άλλων  16 γυναικών (στην πλειοψηφία τους Ελληνίδες και τοξικοεξαρτημένες) που βρέθηκαν, μετά από υποχρεωτικό έλεγχο, οροθετικές. Και δεν έμειναν εκεί. Έσυραν τις γυναίκες στα δικαστήρια –τις περισσότερες χωρίς συνηγόρους λόγω φτώχιας– και τις έστειλαν φυλακή με την κατηγορία (σε βαθμό κακουργήματος) της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η δικαιολογία; Ότι ήξεραν την ασθένειά τους και έκαναν έρωτα επίτηδες χωρίς προφυλακτικό, για να κολλήσουν τους Άντρες-Έλληνες-Οικογενειάρχες και να απειλήσουν (σαν «υγειονομικές βόμβες») τη δημόσια υγεία!

Δηλαδή, φυλάκισαν τα θύματα και προφύλαξαν τους θύτες. Γιατί είναι πασίγνωστο ότι οι γυναίκες αυτές υποχρεώνονται να κάνουν έρωτα χωρίς προφυλακτικό, αφού αυτό ζητούν και πληρώνουν παραπάνω οι άντρες-πελάτες. Και είναι σε βάρος της δικής τους υγείας κατά κύριο λόγο.

Οι φωτογραφίες όμως και τα στοιχεία των 4.000 ανδρών, που έχουν ήδη τηλεφωνήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ ότι έχουν πάει με ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό, φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό! Αν η δημοσιοποίηση προφυλάσσει τη δημόσια υγεία –όπως ισχυρίζονται οι υπουργοί– γιατί δεν δημοσιοποιούν και τα στοιχεία των «πελατών»; Μήπως επειδή στην πλειοψηφία τους είναι «Έλληνες οικογενειάρχες»;

Αποπροσανατολισμός
Η υπόθεση αυτή βρωμάει από όπου κι αν την πιάσεις.

Την ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες ο Λοβέρδος, με την απαίτηση να απελαύνονται οι αλλοδαπές ιερόδουλες-οροθετικές, γιατί απειλούν την ελληνική οικογένεια και τη δημόσια υγεία. Ήταν το ξεκίνημα της προσπάθειας του υπουργού Υγείας να ανακαλύψει αποδιοπομπαίους τράγους και να τους ρίξει τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση της δημόσιας υγείας στη χώρα, που την έφεραν οι πολιτικές των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων, με αποκορύφωμα τα δύο χρόνια των μνημονίων-ΔΝΤ-ΕΕ κ.λπ.
Έτσι τα θύματα της καταναγκαστικής πορνείας, της φτώχειας, της μετανάστευσης, της ανεργίας, των ναρκωτικών και γενικά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, μετατρέπονται σε θύτες.

Το ιατρικό απόρρητο, τα προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα της νομικής υπεράσπισης, η υποχρέωση της περίθαλψης αυτών των γυναικών, πετιούνται στα σκουπίδια. Εκεί όπου ο καπιταλισμός με τη φτώχεια, τους πολέμους, το επικερδέστατο Trafficking και το επίσης επικερδέστατο εμπόριο ναρκωτικών έχει πετάξει και τις ίδιες –μαζί με χιλιάδες άλλες γυναίκες, άνδρες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ξεκίνησαν με τον κανιβαλισμό απέναντι στις μετανάστριες-θύματα καταναγκαστικής πορνείας και, όταν η πλειοψηφία των οροθετικών που συνελήφθησαν αποδείχθηκαν Ελληνίδες, ο πόλεμος επεκτάθηκε σε όλες της «γης τις κολασμένες».

Ευθύνες
Προσπάθησαν, και αν δεν τους ξεφορτωθούμε για τα καλά θα το συνεχίσουν, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από αυτούς που έχουν την πραγματική ευθύνη για τα τεράστια προβλήματα υγείας που έχουν εμφανιστεί στη χώρα μας.

Ήξεραν από τον Οκτώβριο του 2011 (ανακοίνωση ΚΕΕΛΠΝΟ) ότι η αύξηση του ΕΪΤΖ στα τοξικοεξαρτημένα άτομα ήταν μέσα σε ένα χρόνο πάνω από 1.250 %, ενώ στον υπόλοιπο πληθυσμό η αύξηση ήταν 53%. Τι έκαναν το υπουργείο Υγείας και ο λαλίστατος Λοβέρδος; ΜΟΝΟ περικοπές.

Έκαναν περικοπές χρηματοδότησης στις μονάδες πρόληψης και θεραπείας τοξικομανών, περικοπές στις δομές ενημέρωσης και θεραπείας του ΕΪΤΖ, περικοπές στα φάρμακα και τα επιδόματα των οροθετικών. Η χρηματοδότηση των προληπτικών προγραμμάτων κατά του ΕΪΤΖ μειώθηκε κατά 49% το 2012 σε σχέση με το 2011 –παρότι γνώριζαν την έξαρση των κρουσμάτων. Επίσης έκλεισαν και συγχώνευσαν νοσοκομεία, κέντρα υγείας κ.λπ.

Στην πραγματικότητα έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά των φτωχών. Γιατί αυτοί που αρρωσταίνουν δεν είναι μόνο μετανάστες ή μόνο εκδιδόμενες γυναίκες ή μόνο τοξικοεξαρτημένοι. Αρρωσταίνουν κυρίως οι φτωχοί-ές. Οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι ανασφάλιστοι, αυτοί που δεν τα βγάζουν πέρα με τους πετσοκομμένους μισθούς.

Και παραμένουν άρρωστοι, γιατί τους κόπηκε η πρόσβαση στα νοσοκομεία, στα φάρμακα, σε κάθε δημόσια και δωρεάν υπηρεσία υγείας.

Σε περιόδους τεράστιας φτώχειας είναι γνωστό από την παγκόσμια εμπειρία ότι αυξάνονται οι αρρώστιες. Και γι’ αυτό δεν δικαιούνται να μιλούν οι δολοφόνοι της δημόσιας υγείας και να μας εξοργίζουν με τις υποκρισίες τους…

Εμπόριο

Επίσης κρύβουν τους μεγάλους θύτες: Η διακίνηση και εμπορία γυναικών, παιδιών και ανδρών, με σκοπό την πώλησή τους σε συνθήκες σκλαβιάς, αποτελεί τη δεύτερη σε κερδοφορία παράνομη δραστηριότητα στον κόσμο, μετά το εμπόριο ναρκωτικών, και αποφέρει 31,6 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη ετησίως.

Χιλιάδες νεαρά κορίτσια από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και από τις αφρικανικές χώρες καταφθάνουν στην Ελλάδα για να παραδοθούν στους σωματέμπορους, που κερδίζουν τεράστια ποσά. Πρόσφατες έρευνες αναφέρουν ότι τα κέρδη από αυτή τη δραστηριότητα αγγίζουν το 1 δισ. ευρώ.

Αντίστοιχη κερδοφόρα επιχείρηση είναι και η διακίνηση των ναρκωτικών. Η αστυνομία, που με τόση σπουδή συλλαμβάνει και εξευτελίζει τις φτωχές εκδιδόμενες και τοξικοεξαρτημένες, δεν γνωρίζει τίποτα για τους μεγαλεμπόρους; Δεν νομίζω.

Η διαπόμπευση των γυναικών φορέων του ΕΪΤΖ, η φασιστική συμπεριφορά και ο απροκάλυπτος ρατσισμός και σεξισμός δεν έσωσαν τους Λοβέρδο-Χρυσοχοΐδη και τη συγκυβέρνηση των μνημονίων. Εξέθρεψαν όμως τους «γνήσιους» φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Τώρα λοιπόν μένει στο κίνημα και την Αριστερά να παλέψει όχι μόνο για την ανατροπή των μνημονίων, αλλά και ενάντια σ’ αυτή τη συμμορία.

Για την «υγεία» μας, για τη δουλειά μας και για την ευτυχία μας πρέπει να τους διώξουμε.
«Υγειονομικές βόμβες» είναι οι Λοβέρδος-Χρυσοχοΐδης-μνημόνια-ΕΕ-ΔΝΤ και οι «συγκυβερνήσεις» τους.
Με τις εκλογές τους δώσαμε μια γερή κλωτσιά. Ας τους αποτελειώσουμε!

 

 

Προκαταλήψεις

Ο ιός του ΕΪΤΖ (HIV/AIDS) μπορεί να μεταδοθεί ΜΟΝΟ μέσω της ανταλλαγής συγκεκριμένων υγρών, τα οποία είναι: 1) αίμα, 2) σπέρμα, 3) κολπικά υγρά, 4) μητρικό γάλα.
Η ανταλλαγή αυτή μπορεί να γίνει: Με σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό, με την κοινή χρήση αιχμηρών αντικειμένων (σύριγγες) και από τη μητέρα με ΕΪΤΖ στο νεογνό μέσω του θηλασμού.
Οποιαδήποτε άλλη προφύλαξη (γάντια, μάσκες, άρνηση για χειραψία, άρνηση για περίθαλψη, απολύσεις από τις δουλειές κ.λπ.) σημαίνει μόνο άγνοια και προκατάληψη για την ασθένεια και τον τρόπο μετάδοσης.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία