Φυσάει κόντρα στην Αγ. Παρασκευή

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές, η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγ. Παρασκευή παρουσίασε από τον Θάνο Ανδρίτσο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, την Παρασκευή 5/4 την εκλογική της διακήρυξη και τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου στο χώρο του Δημαρχείου, με παρουσία κόσμου που αφήνει σημαντικές υποσχέσεις για την πορεία της ως δημοτική παρέμβαση.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Πέτρος Ζερβός

Σε μία εκλογική αναμέτρηση  η οποία  δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες του πρόσφατου παρελθόντος, από την άποψη του πόσο σημαντικές γίνονται για τον απλό πολίτη μία και οδηγούνται οι δήμοι, μέσα από την εφαρμογή των νόμων του Καλλικράτη και του Κλεισθένη σε μικρές αυτόνομες διοικητικά και οικονομικά μονάδες και επίσης σε μία περίοδο που ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται εύκολα σε καλέσματα για συμμετοχή στα κοινά.
 Σε αυτό το πλαίσιο  και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί στο διάστημα μέχρι τις εκλογές, που σκοπός του Φυσάει Κόντρα  είναι να συσπειρώσει έναν κόσμο για την επόμενη μέρα των εκλογών, με στόχο την παρέμβαση ενάντια στην υλοποίηση των μνημονιακών νόμων των νομοσχεδίων που προαναφέρθηκαν,  σχεδιάζεται ένα πλάνο πλούσιο σε δράσεις που θα γειώσουν την παράταξη ακόμα περισσότερο μέσα στην κοινωνία της Αγ. Παρασκευής. 
Προφανώς είναι σημαντικό να γίνουν εκδηλώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της και σχεδιάζονται δύο μία πριν και μία μετά το Πάσχα. Σχεδιάζεται και θα υλοποιηθεί μία εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός-Αθλητισμός στην Αγ. Παρασκευή» την Παρασκευή 19/04 στο Δημαρχείο στις 19:00. Το περίπτερο  είναι έτοιμο και θα στηθεί στην κεντρική πλατεία της Αγ. Παρασκευή.  Είναι σημαντικό να μιλήσουμε με τον κόσμο από γειτονιά σε γειτονιά και άρα ξεκινώντας από την παρέμβαση που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε την Κυριακή 14/04 στην κεντρική πλατεία του δήμου, έχει σχεδιαστεί ένα πλάνο παρεμβάσεων στις γειτονιές του δήμου με σκοπό να ακουστούν τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι μητέρες, οι μαθητές, τα ΑΜΕΑ, οι συνταξιούχοι  αλλά και να γίνει γνωστό το γεγονός ότι το ΦΚ θέλει να τα αναδείξει τόσο μέσα από το δημοτικό συμβούλιο αλλά και να τα διεκδικήσει  μέσα από κινηματικές δράσεις.
Το ΦΚ απευθύνει ένα ενωτικό ανατρεπτικό κάλεσμα συμπόρευσης και στήριξης σε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς και του τοπικού κινήματος, καθώς και σε κάθε κάτοικο, εργαζόμενο, νέα και νέο.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία