Μεγάλη νίκη του ΙΓΜΕ

Φωτογραφία

Μια πρώτη νίκη πέτυχαν οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ στην πάλη τους κατά της εφεδρείας. Η επιτυχία αυτή δίνει νέα ώθηση στους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την οριστική δικαίωση και δείχνει σε κάθε κλάδο πως ο δρόμος του αγώνα είναι η μόνη λύση. 

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ, που εδώ και 8 μήνες διεξάγουν ένα δυναμικό αγώνα ενάντια στις εφεδρείες-απολύσεις, πέτυχαν μια πρώτη νίκη.

 

Μετά από συνεχόμενες κινητοποιήσεις του συνδικάτου τους, υποχρέωσαν τη διοίκηση του Ινστιτούτου να μη στείλει τα ονόματα των 20 εργαζομένων που εξαιρούνται από την εφεδρεία, παρά την απειλή για άμεση απόλυση των συνολικά 150 εργαζομένων.

Αυτή η –έστω προσωρινή– αναστολή δίνει νέα δυναμική στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι, ώστε να μη διαλυθεί το ΙΓΜΕ και να μην απολυθεί κανείς, όταν στην πραγματικότητα είναι απαραίτητη η πρόσληψη προσωπικού, λόγω των μεγάλων ελλείψεων που υπάρχουν. Παράλληλα, αποδεικνύεται ξανά ότι ο μόνος δρόμος να αντισταθούμε στα μέτρα τους είναι οι αποφασιστικοί-ενωτικοί αγώνες, οι οποίοι σπάνε στην πράξη την τρομοκρατία και τη διαίρεση των εργαζομένων, ανατρέποντας τα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας.

Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ, χωρίς να επαναπαύονται, θα συνεχίσουν τη μάχη μέχρι την οριστική τους δικαίωση.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία