Όχι στη διάλυση ΟΕΚ–ΟΕΕ: Η Επιτροπή Αγώνα Παραλίας Πατρών στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων

Την Κυριακή 11/3 πραγματοποιήθηκε στις εργατικές κατοικίες Παραλίας Πατρών εκδήλωση με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Παραλίας και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Μαίρη Ζερνιώτη, Ηλίας Γκούσκος, Επιτροπή Αγώνα Παραλίας Πατρών

Μίλησαν εκπρόσωποι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) με θέμα την κατάργηση και το κλείσιμο των οργανισμών και τις επιπτώσεις που θα έχει κάτι τέτοιο στους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στους κατοίκους των εργατικών κατοικιών. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Ογδόντα άτομα ενημερώθηκαν και ρώτησαν για το τι θα γίνει με τους προσωρινούς τίτλους ιδιοκτησίας, τα δάνεια, τις παροχές της Εστίας.

Το συμπέρασμα της εκδήλωσης είναι ότι οι δύο οργανισμοί έχουν δημιουργηθεί και συντηρούνται με χρήματα του λαού και σε καμία περίπτωση δεν είναι ζημιογόνοι για το κράτος. Η περιουσία των οργανισμών είναι τεράστια και έχει αποκτηθεί με το αίμα και τον ιδρώτα όλων των εργαζομένων. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί ώστε να συντονίζονται οι αγώνες μας. Στο μέλλον η Επιτροπή Αγώνα θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων στους ΟΕΚ και ΟΕΕ.

Υπάρχει ελπίδα! Όλες οι παροχές αποκτήθηκαν με αγώνα και με αγώνα θα τις κρατήσουμε. Με ενότητα και ομοψυχία πρέπει να παλέψουμε και η νίκη θα μας ανταμείψει.

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία