Ενισχύστε την «Εργατική Αριστερά»!

Οι τρεις σύντροφοι που υπογράφουμε τα σχετικά άρθρα για τα 400 φύλλα της «Εργατικής Αριστεράς» ανήκουμε στις νεότερες γενιές αγωνιστών και αγωνιστριών, που εντάχθηκαν στο κίνημα και την οργανωμένη πάλη κατά την περίοδο που άνοιγε στις αρχές του 2000 με την αμφισβήτηση της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και έπειτα.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Θάνος Λυκουργιάς

Σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές που μας διαμόρφωσαν, σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα, η «Εργατική Αριστερά» ήταν το εργαλείο από το οποίο αντλούσαμε τα επιχειρήματά μας και με το οποίο απευθυνόμασταν σε όσους και όσες συναντούσαμε. Μαζί με τη συνείδηση του ρόλου μας στην κοινωνία, διαμορφώσαμε και τη συνείδηση του βασικότερου πολιτικού όπλου που έχουμε στα χέρια μας: του πολιτικού μας εντύπου, οργανωτή και προπαγανδιστή των ιδεών και των δράσεών μας.
Υπό αυτή την έννοια, θεωρούμε πως η ενίσχυση της «Εργατικής Αριστεράς» είναι μια «επένδυση» με πολλαπλά οφέλη. Συμβάλλει στην οικονομική επιβίωση –καθόλου εύκολη στις μέρες μας– και συνέχεια της ύπαρξης του εντύπου. Και αυτές με τη σειρά τους σημαίνουν συμβολή στο να συνεχίσουμε να καλύπτουμε από τις στήλες μας το πλήθος μαχητικών ιδεών και ρεπορτάζ (σαν αυτά που περιγράφηκαν για όλα αυτά τα χρόνια στα διπλανά άρθρα) όπως και στήριξη σε ένα σημαντικό δυναμικό αγωνιστών και αγωνιστριών, μελών και φίλων της ΔΕΑ, το οποίο αγωνίζεται για χρόνια και θα συνεχίσει να μάχεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων.
Γραφτείτε συνδρομητές
Όλα αυτά τα χρόνια, η εφημερίδα μας έκανε υπερβάσεις σε πλήθος σελίδων (από 16σέλιδη σε 20σέλιδη) και ποιότητα εκτύπωσης (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και μόνο των διπλανών πρωτοσέλιδων), στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό σε εσάς, τους αναγνώστες και τις αναγνώστριές μας. Είχαμε όμως και μια σημαντική υποχώρηση, καθώς παρά τη θέλησή μας δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουμε την κεντρική διανομή στα περίπτερα. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις σημερινές, δύσκολες συνθήκες, ζητάμε και πάλι να μας ενισχύσετε. Εκτός από την παρουσία σας στη γιορτή μας στις 10/2 (και αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη), ξεκινάμε μια καμπάνια εγγραφής συνδρομητών. Θα εξασφαλίσετε έτσι ότι θα έχετε το έντυπο κάθε δεκαπενθήμερο στο σπίτι σας, ταυτόχρονα συμβάλλοντας ουσιαστικά στον οικονομικό προγραμματισμό μας. 
Η ενίσχυση της «Εργατικής Αριστεράς» είναι ενίσχυση ενός μάχιμου τμήματος της επαναστατικής Αριστεράς που τα τελευταία 17 χρόνια δίνει σταθερά τη μάχη των σοσιαλιστικών ιδεών και στηρίζει τους κοινωνικούς αγώνες. Ενισχύστε μας ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία