2ο θερινό βιβλιοστάσιο

Φωτογραφία

Πάνω από 30 μικρές και λιγότερο μικρές εκδοτικές προσπάθειες της «εκτός των τειχών» βιβλιοπαραγωγής δίνουν και φέτος ραντεβού με το αναγνωστικό κοινό στο «2ο Θερινό Βιβλιοστάσιο».

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Δημήτρης Μπάρκας

Μετά την πέρα από κάθε προσδοκία περσινή επιτυχία, η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ εκδοτικών εγχειρημάτων» - με νέες αφίξεις στις συμμετοχές - καλεί τις φίλες και τους φίλους του βιβλίου να μάθουν για τα βιβλία της χρονιάς, αλλά και να κουβεντιάσουν τα σχέδια που έχει το κάθε εγχείρημα για τη νέα χρονιά. 
Αυτή τη φορά το Βιβλιοστάσιο θα στηθεί στο χώρο του Μουσείου Πολιτικών Εξορίστων Άη Στράτη (Αγίων Ασωμάτων 31, Θησείο), από την Πέμπτη 21 έως την Κυριακή 24 Ιούνη (ώρες 18:00-23:00) - συμπίπτοντας με το θερινό... ηλιοστάσιο. Όπως και πέρυσι, θα υπάρχει μπαρ με ποτά και σνακ, ενώ κάθε μέρα θα υπάρχει DJ set με ambient μουσική.
Φυσικά το παρόν θα δώσουν και οι εκδόσεις RedMarks, στηρίζοντας την πρωτοβουλία από τη σκοπιά της διάδοσης των εκδόσεων που συμβάλλουν στη διασπορά «ανατρεπτικών ζιζανίων» και ιδεών που δεν βρίσκουν εύφορο έδαφος στα μέσα προώθησης του εκδοτικού κατεστημένου. Ελάτε να μάθετε τα νέα μας. Σας περιμένουμε!
Κατά τη διάρκεια του Θερινού Βιβλιοστάσιου, θα γεμίσουν το χώρο με ambient ήχους οι Kyrsck Collective (Live performance in ambient soundscapes set), Dj Raman (Zero Level Enviromental sound), Dj War (A voyage into the mystical sounds of ambient), Τάσος Σαγρής και Who does (ποιητική performance και Live post classical romanticism) & Dj Junior X (Ambient environments and myths)

Συμμετέχουν 
οι εκδόσεις

Ακυβέρνητες Πολιτείες, Αλφειός, Απρόβλεπτες, Ασίνη, Α/συνέχεια, Βαβέλ, Βιβλιοπέλαγος, Διάδοση, Διεθνής Βιβλιοθήκη, Εκδόσεις των Συναδέλφων, Εκτός Γραμμής, Έρασμος, Εργατική Πάλη, Έρμα, Εύμαρος, Θράκα, Ισνάφι, Κενότητα, Κοροτζής, Κουρσάλ, Μάγμα, Πανοπτικόν, Σαιξπηρικόν, Σοφίτα, Τυφλόμυγα, Υπερσιβηρικός, Φαρφουλάς, Angelus Novus, Bibliotheque, Futura, Opportuna, Red n’Noir, RedMarks

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία