Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο 3ο Θερινό Βιβλιοστάσιο

Φωτογραφία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε φέτος το 3ο Θερινό Βιβλιοστάσιο, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις των διοργανωτών.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
Δημήτρης Μπάρκας

Εκατοντάδες ήταν όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, με τη συζήτηση για την πολιτική ορθότητα στα κόμικς, τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ενός ευρύτερου κοινού, από ακτιβίστριες των γυναικείων δικαιωμάτων, μέχρι σκιτσογράφους και... stand up κωμικούς. Στη δε φιλοσοφική συζήτηση-διαμάχη γύρω από τον Φουκώ, το έργο του και τη χρησιμότητά του για τα κινήματα προκλήθηκε το αδιαχώρητο. Ενδιαφέρον προκάλεσε και ο νέος τίτλος των εκδόσεων Red Marks «Οι Αντινομίες του Αντόνιο Γκράμσι», με μεγάλη συμμετοχή στη βιβλιοπαρουσίαση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά και στις κουβέντες που ανοίξαμε με τους φίλους –παλιούς και νέους– των εκδόσεων μας στον πάγκο μας.
Η Σύμπραξη των μικρών εκδοτικών οίκων ανανέωσε –με περισσή αυτοπεποίθηση πια– και με περισσότερες ιδέες το ραντεβού για το επόμενο Θερινό Βιβλιοστάσιο και όχι μόνο!

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία