Σύσκεψη του σωματείου εργαζομένων του «ΕΛΠΙΣ»

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Η ΕΛΠΙΣ», το σωματείο αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης της κοινωνίας, φορέων και συλλόγων της περιοχής, για τη στήριξη του αγώνα ενάντια στη συγχώνευση του νοσοκομείου με τον «Άγιο Σάββα».

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Επίσης καλεί σε συστράτευση για κοινό μέτωπο, που αποτελεί ελπίδα για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας και της υποβάθμισης των Δημόσιων Νοσοκομείων και της Πρόνοιας.

Στην κατεύθυνση αυτή το Σωματείο των Εργαζομένων καλεί σε ευρεία σύσκεψη, με στόχο την αναζήτηση κοινών δράσεων και την πραγματοποίηση εκδήλωσης στην Πλατεία Αγ. Δημητρίου, στην οδό Πανόρμου, για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας και των Δημόσιων Κοινωνικών Αγαθών, για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας και του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ», για πλήρη και ασφαλή λειτουργία με επαρκή χρηματοδότηση, επιτρέποντας έτσι τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Η ΕΛΠΙΣ», Δημητσάνας 7, Αμπελόκηποι, την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 3 μμ.

Επικαιρότητα

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία