Πολιτική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία

Ξεκινάει αυτές τις μέρες μεγάλη πολιτική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό σύνθημα «Ή εμείς ή αυτοί – Μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε».

 

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

Τώρα που ετοιμάζονται να επικυρώσουν τη «θανατική καταδίκη» των μισθών, των συντάξεων, των επιδομάτων, που ετοιμάζονται να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση χωρίς καμιά νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό, η συγκυβέρνηση του μνημονίου μαζί με τον πρωθυπουργό περιορισμένης θητείας προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Είναι ώρα να τους απαντήσουμε: Να φύγετε! Μαζί με την τρόικα! Όλες και όλοι να ξεσηκωθούμε, όπως γράφει η προκήρυξη που θα μοιραστεί κατά δεκάδες χιλιάδες σε γειτονιές, εργατικούς χώρους, πόλεις και χωριά.
«Κάθε εργασιακός χώρος εστία αγώνα - Κάθε γειτονιά μια κυψέλη αλληλεγγύης.

Σωματεία, συνδικάτα, ενώσεις και σύλλογοι, γειτονιές, δρόμοι και πλατείες, πρέπει να είναι για όλους και όλες μας ο φυσικός μας χώρος, εκεί που θα συζητάμε τα προβλήματά μας, θα συγκροτούμε τα αιτήματά μας, θα οργανώνουμε την αντίσταση. Ήδη σε όλη τη χώρα γεννιούνται κινήσεις αντίστασης, ανυπακοής και αλληλεγγύης, με στόχο να υπερασπιστούμε καθένα και καθεμία που δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια, τα δάνεια και τους λογαριασμούς του, που δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του, που δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή που του ρήμαξαν». 

 
Τώρα είναι η ώρα της αντίστασης και της αλληλεγγύης. Η ώρα του λαϊκού ξεσηκωμού. Η ώρα για την πλατιά συσπείρωση και τη μεγάλη ανατροπή.

 

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία