Δελτίο Τύπου της κατάληψης του νοσοκομείου "Αγία Όλγα"

Το γραφείο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κωνσταντωπούλειο “Αγία Ολγα” τελεί υπό κατάληψη από τις 12:30 μ.μ. σήμερα από εργαζόμενους του 7ου Νοσοκομείου ΙΚΑ / Παράρτημα "Αγία Ολγα", εργαζόμενους από το χώρο της υγείας, κατοίκους και φορείς της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων.

Ημερ.Δημοσίευσης
Συντάκτης
.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το γραφείο της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κωνσταντωπούλειο “Αγία Ολγα” τελεί υπό κατάληψη από τις 12:30 μ.μ. σήμερα από εργαζόμενους του 7ου Νοσοκομείου ΙΚΑ / Παράρτημα “Αγία Ολγα “, εργαζόμενους από το χώρο της υγείας, κατοίκους και φορείς της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων.

 

Διαμαρτυρόμαστε και απαιτούμε να σταματήσει η διάλυση του 7ου Νοσοκομείου ΙΚΑ, να επιστρέψουν ΑΜΕΣΑ όσοι εργαζόμενοι μετακινήθηκαν από το Νοσοκομείο προς το “Αγία Ολγα” να ξαναλειτουργήσει η Παθολογική Κλινική με γιατρούς και προσωπικό και να ξαναμπεί το  7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ σε εφημερία, μαζί με την Παμμακάριστο και το Γ.Ν.Πατησίων για να μην αποκλειστούν από της υπηρεσίες υγείας  οι 1.000.000  κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής

 

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄Αθήνας Μ.Μπόλαρη παραβρέθηκε στην κινητοποίηση δηλώνοντας την συμπαράσταση της στα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων και των κατοίκων της περιοχής.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή της Κατάληψης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 5μμ στο χώρο του νοσοκομείου.

Online έκδοση

Επικαιρότητα

Φύλλο Εφημερίδας

Κατηγορία